Watch, Dine & Stay!

Maak kans op een geheel verzorgd IFFG-arrangement in de mooiste vestingstad van Nederland!

Wil jij in april lekker een onbezorgd weekendje weg? Doe dan mee aan onze winactie ter ere van ons 5-jarig bestaan en maak kans op een feestelijk hotelarrangement in Gorinchem, het historische stadje aan rivier de Merwede. Kom en ervaar zelf hoe uniek deze historische vesting is als onderdeel van UNESCO werelderfgoed en ontdek waarom deze stad in 2021 door de ANWB is uitgeroepen tot de allermooiste vestingstad van Nederland.

De gelukkige winnaar gaat een heerlijk festivalweekend beleven bij het Internationaal FilmFestival Gorinchem. Geniet bij ons van bijzondere films op het grote doek! Maak een mooie wandeling, of een fietstochtje door de Vestingdriehoek of ga naar het Gorcums Museum. ‘s Avonds eet je lekker bij Grand Cafe ’t Gelagh en daarna overnacht je bij Boutique Hotel Karel de Stoute om uitgerust de volgende dag nieuwe herinneringen te maken.

Watch, Dine & Stay!

De actie omvat: Een overnachting voor 2 personen van zaterdag 17 april op zondag 18 april | Een drie gangen diner voor 2 personen bij Restaurant ’t Gelagh | Een ontbijt voor 2 personen bij patisserie Sweet Ima | Drie films naar keuze op zaterdag en/of zondag op basis van beschikbaarheid.

Watch, Dine & Stay!
Watch, Dine & Stay!
Watch, Dine & Stay!
Vul het actieformulier in en maak kans op dit uitgebreide hotelarrangement:
U heeft nog 255 woorden over.

*) Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met dat wij jou opnemen in onze mailingverzendlijst. Mocht je van ons geen mailtjes willen ontvangen, dan kan je je gemakkelijk afmelden

Moment geduld...