Update Corona

Vrijdag ontvingen we 15.000 prachtige programmaboekjes. We waren er bijna, bezig met de laatste puntjes op de i. Toch heeft het bestuur vandaag moeten besluiten om het Internationaal FilmFestival Gorinchem 2020 van 16 t/m 19 april te verplaatsen naar een latere datum. Een enorme teleurstelling.

We zijn super trots op al het harde werk van het team, dankbaar voor iedereen die vertrouwen in ons heeft en alle steun die we krijgen van betrokkenen. Momenteel zijn we hard op zoek naar een goed alternatief. Juist in tijden als deze vinden wij het ontzettend belangrijk om wereldthema’s onder de aandacht te brengen door middel van film. Daarom doen we er alles aan om het festival op een ander moment en misschien in een andere vorm te laten plaatsvinden.

Uiteraard is er een heleboel werk verzet en heeft dit grote invloed op de productie. Denk aan filmrechten, internationale gasten, locaties, programmaboekjes, posters, etc. We zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die ons blijft steunen in deze tijd.

De organisatie zet alles op alles om een geweldig IFFG neer te zetten later dit jaar. We hopen op jullie begrip en doen ons best iedereen op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen.

Update Corona