Distributie Canción sin nombre

Boek nu voor vertoning in jouw theater!

IFFG distributie brengt, in samenwerking met MOOOV, Canción sin nombre uit. Release Nederlandse theaters: 4 november 2021.

Canción sin nombre
Peru in de politiek-woelige jaren ‘80. Vlak na de bevalling wordt de baby van Georgina, een jonge vrouw uit de Andes, gestolen uit een onwettelijke kraamkliniek in Lima. Haar wanhopige zoektocht naar haar kind brengt haar tot bij het hoofdkwartier van een belangrijke nationale krant. Daar ontmoet ze Pedro, een eenzame journalist. Hij wil de zaak ophelderen en recht doen geschieden.

Het is een hartverscheurend verhaal over het verlies van een kind, geïnspireerd op waargebeurde feiten. De vader van Melina Léon was een van de journalisten die toen georganiseerde kinderhandel in de openbaarheid bracht. Deze zwart-witte parel in het oude bijna vierkante televisieformaat toont een donkere periode uit de recente Peruviaanse geschiedenis.

Distributie Canción sin nombre: boek nu voor vertoning in jouw theater!
Distributie Canción sin nombre: boek nu voor vertoning in jouw theater!
Distributie Canción sin nombre: boek nu voor vertoning in jouw theater!

Regisseur
Melina Léon is een regisseur uit Lima, Peru. Met haar eerste feature film Canción sin nombre (2019), in première op de Director’s Fortnight van het Filmfestival van Cannes waar ze genomineerd was voor de Caméra d’Or, gooide ze onmiddellijk hoge ogen.

Neem voor boekingen contact op met Martin van Geffen.