Vrijwilligers

IFFG heeft een groot team van enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers zetten zich keer op keer in om van elke vertoning een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Er heerst een grote verbondenheid en daar zijn we ontzettend blij mee! 

Ben jij een filmliefhebber en zet je je graag in om wereldcinema mogelijk te maken in Gorinchem en omgeving? Wil je achter de schermen meewerken en je netwerk vergroten? Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Krista Vos!

IFFG is op zoek naar...

Horecamedewerker

Jij zorgt ervoor dat de avond van onze bezoekers een feestje is! Als horecamedewerker ben je ons visitekaartje in de foyer en/of bar. Je neemt bestellingen aan, rekent dit af met de gast en draagt zorg voor het aanvullen van de drankjes. Verder ben je met je collega’s verantwoordelijk voor het schoonhouden van het bargedeelte.

Locatiemanager

Als locatiemanager ben je (mede)verantwoordelijk voor een filmlocatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega vrijwilligers en zorgt er mede voor dat alles goed verloopt. Je hebt het overzicht en stuurt bij daar waar nodig.

Lid van het ontvangstcomité 
Jij bent het zonnetje in huis en begroet onze filmbezoekers met een grote glimlach! Je scant  tickets, overziet de garderobe of begeleid onze bezoekers naar hun plaats. Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt, wijst ze de weg en beantwoord vragen als deze er zijn. 

Educatiemedewerker

In deze rol ben je aangesloten bij het Educatieteam. Het Educatieteam houdt zich bezig met het organiseren van filmeducatieprogramma’s voor het basis- en voortgezet onderwijs. Er worden films tijdens het festival geprogrammeerd, maar ook gedurende het jaar worden er specials voor het onderwijs georganiseerd. In overleg met het Educatieteam draag je hieraan bij, door bijvoorbeeld te werken aan lesmateriaal, ondersteuning tijdens de films, etc.

Vrijwilligers

Kookcrewmedewerker

Jij hebt een passie voor koken en maakt mensen graag blij met een heerlijk broodje of een (warme) maaltijd. Voor of na de filmvertoningen zorg jij er voor dat jouw mede-collega's (gezond) kunnen eten. 

Vrijwilligers

Communicatiemedewerker

Jij zorgt ervoor dat iedereen van ons festival op de hoogte is! Hieronder vallen de taken; informatie, kaartverkoop, verspreiding en de posterploeg. Je bent in deze rol aangehaakt bij het communicatieteam van IFFG. Je bent niet alleen in de aanloop naar het festival hiermee bezig, maar ook rondom de specials gedurende het jaar.