Word vrijwilliger

We zijn onze vrijwilligers enorm dankbaar! IFFG heeft een groot team van enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers zetten zich keer op keer in om van elk IFFG evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Er heerst een grote verbondenheid en daar zijn we ontzettend blij mee! We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, dus verover jij ook een plaatsje in ons team?

Ben jij een filmliefhebber of aanstormend talent in de filmwereld en zet je je graag in om wereldcinema mogelijk te maken in Gorinchem en omgeving? Wil je achter de schermen meewerken en je netwerk vergroten? Wil jij deel uitmaken van het toffe vrijwilligersteam? Dan is het IFFG echt iets voor jou!

Zonder vrijwilligers geen IFFG!

Ben jij een ware gastheer, kaartjes-scanner, wegwijzer, blogger, vlogger of fotograaf en vind je het leuk om het IFFG te helpen? Of heb je een ander talent dat je kunt inzetten?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Krista Vos via vrijwilligers@iffg.nl

IFFG is op zoek naar...

Assistent Locatiecoördinator

Als assistent locatiecoördinator ben je medeverantwoordelijk voor een locatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega vrijwilligers en zorgt er mede voor dat alles goed verloopt. Je hebt het overzicht en stuurt bij daar waar nodig. Je collega vrijwilligers mogen na hun dienst film gaan kijken, maar dit stemmen ze af met de aanwezige assistent locatiecoördinator

Word vrijwilliger

Kookcrewmedewerker

Hieronder vallen de taken; lunchrunner, boodschappenrunner en kookcrew. In deze rol ben je achter de schermen actief en zorgt ervoor dat je mede-collega’s (gezond) kunnen eten. De lunch- en boodschappenrunner kunnen werken voornamelijk op locatie. Het is afhankelijk van de locatie of je het avondeten daar kunt bereiden, het kan voorkomen dat je het in je eigen keuken moet bereiden.

Word vrijwilliger

Educatiemedewerker

In deze rol ben je aangesloten bij het Educatieteam. Het Educatieteam houdt zich bezig met het organiseren van filmeducatieprogramma’s voor het basis- en voortgezet onderwijs. Er worden films tijdens het festival geprogrammeerd, maar ook gedurende het jaar worden er specials voor het onderwijs georganiseerd. In overleg met het Educatieteam draag je hieraan bij, door bijvoorbeeld te werken aan promotie, ondersteuning tijdens de films, etc.

Bezoekersontvangst
Hieronder vallen de taken: gastvrouw/ gastheer, scannen van tickets, garderobe en het toewijzen van plaatsen in de zaal. Je bent in deze functie een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat iemand zich welkom voelt, wijst ze de weg en beantwoord vragen als deze er zijn. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, dan is de assistent locatiecoördinator je eerste aanspreekpunt.

Communicatiemedewerker

Hieronder vallen de taken; informatie, kaartverkoop, verspreiding en de posterploeg. Je bent in deze rol aangehaakt bij het communicatieteam van IFFG. Je bent niet alleen in de aanloop naar het festival hiermee bezig, maar ook rondom de specials gedurende het jaar. Dit gaat altijd in overleg met het communicatieteam.

Horecamedewerker

In deze rol ben je ons visitekaartje in de foyer en/of bar. Je neemt bestellingen aan, rekent dit af met de gast, draagt zorg voor het aanvullen van de drankjes, etc. Verder ben je met je collega’s verantwoordelijk voor het bijhouden en schoonhouden van het bargedeelte, je ruimte gebruikte kopjes/ glazen op, brengt het naar de keuken en zorgt dat de schone vaat weer in de bar komt te staan.