Specials

 

IFFG is er niet alleen tijdens het festival, we zijn er het hele jaar door. In samenwerking met lokale partijen ontwikkelen we verschillende filmvertoningen. Tijdens onze specials besteden we aandacht aan actuele thema’s. Iedere maand kun je bij ons terecht voor een bijzondere film. Wat dacht je van een Sunday Special, over een maatschappelijk thema. Of geniet in de zomer onder de sterrenhemel van de buitenbios. Je vindt alle geplande vertoningen in onze agenda

Pop-up 

Bij onze pop-up vertoningen weet je zeker dat je op een te gekke plek terechtkomt. Soms weet je waar je moet zijn en soms kom je daar pas op het laatste moment achter. Laat je verrassen! 

Popcorn Special

Popcorn Specials zijn er speciaal voor alle jongeren tussen de 16 en 21 jaar. Onder het genot van een drankje en een bak popcorn film kijken met je vrienden. Wie wil dat nou niet? 

Buitenbioscoop

Wat is er fijner dan samen onder de sterrenhemel je favoriete wereldfilm te zien? Neem je beste vriend(en) mee en voor de zekerheid een dekentje. Dan zorgen wij voor een topavond! 

Educatief

IFFG heeft een succesvol educatieprogramma waarbij we scholieren kritisch leren kijken naar beeld. Naast het verzorgen van een ontspannen filmmiddag bieden we lesmaterialen om verder aan de slag te gaan in de klas.