Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over Internationaal Film Festival Gorinchem. Klik op de vraag om meteen doorgestuurd te worden naar het bijbehorende antwoord. Heb je een andere vraag? Stuur een e-mail naar tickets@iffg.nl of stuur een berichtje naar onze Whatsapp Helpdesk dan hopen we je zo snel mogelijk te helpen.

Algemeen

1. Welke films vertoont IFFG?

Bij ons kijk je naar de nieuwste wereldcinema. Films die je raken en verrassen met boeiende verhalen, mooie beelden, unieke plekken en interessante personages. Oftewel: voor ieder wat wils! Komend festival vindt plaats van 13 t/m 16 april 2023, maar we hebben ook een jaarrond programmering. Check ons actuele programma hier.

 

2. Is IFFG geschikt voor kinderen?

Het IFFG is zeker geschikt voor kinderen. Zo worden tijdens het festival familiefilms geprogrammeerd en vinden er het gehele jaar door schoolvoorstellingen plaats. Wil je met je klas naar één van deze film of heb je vragen over ons educatie programma? Mail dan naar educatie@iffg.nl.

 

3. Hoe blijf ik op de hoogte van alle vertoningen en ontwikkelingen van IFFG?

Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Natuurlijk informeren we je ook via onze social media kanalen.

 

4. Ik wil bijdragen aan IFFG. Op welke manier kan dat?

We zijn blij met elke vorm van steun die wij krijgen. Dat kan als sponsor, vriend of vrijwilliger. Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan IFFG? Bekijk via deze pagina wat het beste bij jou past.

 

5. Wat is er te zien tijdens het jaarrond programma?

In het jaarrond programma vertoont IFFG films op diverse locaties, passend bij mondiale en actuele thema's. Dit zijn onder andere Sunday Specials, Monday Movie Nights en verschillende Buitenbioscopen. Voor het actuele programma kijk je in onze agenda. Heb je een andere vraag over het jaarrond programma? Kijk dan bij de andere veelgestelde vragen of stuur een mail naar tickets@iffg.nl 

Festival

6. Wanneer vindt IFFG 2023 plaats?

De zevende editie van het IFFG vindt plaats van 13 t/m 16 april 2023.

 

7. Waar vindt het festival plaats?

Het IFFG 2023 vindt plaats op diverse locaties. Wil je als eerste op de hoogte zijn van waar IFFG in 2023 te vinden is? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief, of volg ons op social media. 

8. Waar en wanneer kan ik tickets kopen?

In onze agenda vind je het actuele programma. Hier kun je ook tickets kopen. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om tickets aan de deur te kopen. Wil je hier zeker van zijn? Stuur dan even een mailtje naar tickets@iffg.nl.

9. Hoe blijf ik op de hoogte van het festivalnieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg ons via Facebook, Instagram, Youtube of LinkedIn.

 

10. Ik ben filmmaker. Hoe stuur ik mijn film in?

Super tof dat je je film wil insturen! Bekijk deze pagina voor alle spelregels.

 

11. Hoe kan ik me aanmelden voor de jongerenjury?

Wil jij je aanmelden voor het de 7de editie in 2023? Dit kan door te mailen naar onze coördinator jongerenjury Sabine Taal of stuur een appje.