We vieren een bijzonder 2022

De laatste IFFG filmvertoning van 2022 zit erop, het IFFG filmjaar is dus tot een einde en wat kijken we met trots terug! 

In januari mochten we de Nieuwjaarsspecial organiseren. Voor een kleine groep, want de Coronapandemie liet begin dit jaar haar sporen nog na. Ook nog in coronatijd lanceerden we het nieuwe campagnebeeld voor 2022. See U. Hear U. Tell U. was de boodschap. Elkaar blijven zien, naar elkaar luisteren en met elkaar in gesprek blijven gaan. 

En deze boodschap werd gehoord. Van twee gezellige Monday Movie Nights in het voorjaar tot een fantastisch hybride festival in april waar werd genoten van de wereldse films, de verdiepende gesprekken en het samen kunnen zijn. In juli gingen we weer naar buiten met de verschillende buitenbios avonden op unieke plekken in Gorinchem en als slotstuk: Slot Loevestein! 

Na deze zwoele zomeravonden warmden we ons binnen bij VUE Cinema op aan verhalen rondom liefde en respect. En nu kunnen we alleen maar uitkijken naar de Nieuwjaarsspecial 2023 op zondag 22 januari en IFFG 2023 van 13 t/m 16 april. 

We willen jullie bedanken voor jullie steun, betrokkenheid en bezoeken dit afgelopen jaar. Na twee ingewikkelde coronajaren, zijn we blij om te zien dat jullie ons nog steeds weten te vinden en we hopen jullie natuurlijk volgend jaar weer te verwelkomen bij de film. Voor nu fijne feestdagen en tot in 2023!

Kijk terug op het IFFG filmjaar 2022 in ons festivalarchief of in het jaarrond archief