Varen, Tapas & Film

Van 26 t/m 28 augustus steken we weer over naar Slot Loevestein. We organiseren drie zomerse filmavonden in een bijzondere en intieme setting. Silence of the Tides, Marcher sur l’eau en RIVER nemen je mee naar prachtige plekken en inspirerende verhalen waarbij water de hoofdrol speelt. En we maken het graag nog iets aantrekkelijker, want wat dacht je van vervoer over het water? Of een heerlijk Walking Tapas arrangement?

De leukste weg is over het water
Speciaal voor onze filmavonden vaart Riveer extra tochten! Hoe leuk is het om met de wind in je haren, de zon op je gezicht en met uitzicht op een heerlijk avondje naar Slot Loevestein te varen. Koop je filmticket met overtocht via Slot Loevestein en reserveer de heen- en terugreis tijdig door een mailtje te sturen naar Riveer. Benoem daarbij dat het om een filmavond bij Slot Loevestein gaat, de gewenste datum en tijd van vertrek, je naam en telefoonnummer en het aantal personen wat van de Watertaxi gebruik zal maken.

Culinair avondje aan de voet van het Slot
Wist je dat je alle drie de avonden vooraf aan de film lekker tapas kunt eten? Dat is pas een origineel en bijzonder avondje uit! Het arrangement kost € 40,- per persoon. De inloop is vanaf 17.00 uur, tussen 18.00 en 20.00 uur wordt het diner geserveerd (het arrangement is inclusief 3 drankjes).

Varen, Tapas & Film
Varen, Tapas & Film

Op de website van Slot Loevestein lees je meer over het boeken van deze speciale filmtickets. Tot bij de film!