Indrukwekkende schoolvoorstelling door komst acteur Sina Nazari

Op vrijdag 4 november heetten we de leerlingen van De Poorter, De Regenboog, De Tweemaster, JP De Waale, ISK, Fortes Lyceum en Omnia College welkom in Vue Cinema Gorinchem.

In het kader van de Maand van Respect vertoonde IFFG de bijzondere film 'Mijn vader is een saucisse', waarin 12-jarige Zoë haar vader helpt om zijn droombaan professioneel acteur waar te maken en de indrukwekkende film 'Along the Way', waarin de hechte band van de Afghaanse tweelingzussen Zahra en Fatima stevig op de proef wordt gesteld doordat zij hun familie kwijtraken. 

'Along the way' werd extra goed ontvangen door de komst van acteur Sina Nazari. Hij vertelde hoe hij zelf uit Afghanistan gevlucht is en voor welke uitdagingen hij kwam te staan. De leerlingen waren erg van hem onder de indruk en sommige gingen zelfs met hem op de foto! 

Wat een topdag! We kijken nu al uit naar de schoolvoorstellingen tijdens International FilmFestival Gorinchem in april 2023. Wil jij hierbij zijn of op de hoogte blijven van welke films je daar kunt gaan zien? Meld je aan voor de nieuwsbrief via: educatie@iffg.nl