Eerste film uit festivalprogramma bekend!

Met gepaste trots maken we de eerste film bekend die je op het festival van 13 t/m 16 april 2023 kan gaan zien. Japanse grootmeester Hirokazu Kore-eda maakte een uitstapje naar Zuid-Korea en levert daarmee een prachtige film. Een menselijk drama, dat pijnlijk maar ook heel humoristisch wordt weergegeven. De film ging in première in Cannes, waar de hij werd bekroond met de prijs voor Beste Acteur Song Kang-ho; bekend van zijn rol in de Oscar-winnende film Parasite. We houden je niet langer in spanning...

Broker
Kleermaker Sang-hyeon en assistent Dong-soo verdienen hun geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Wanneer moeder So-young terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk. Overspoeld door gevoelens van zowel moederliefde als wanhoop, besluit ze mee te helpen bij de zoektocht naar geschikte ouders voor haar kind. Ondertussen zitten de rechercheurs ze op de hielen.

"Prachtige nieuwe film van de grootmeester van het familiedrama"- VPRO
Broker_st_7_jpg_sd-high.jpg

Op 14 maart maken we het volledige festivalprogramma bekend en op 16 maart gaat de kaartverkoop van start. Wil jij er nog eerder bij zijn? Word vriend! Je kunt dan niet alleen eerder tickets boeken dan onze reguliere gasten; je bent ook nog eens gratis met twee personen welkom op de openingsavond of bij een van onze andere films! Goede deal toch?