Festivalinformatie | Kaartverkoop

Waar kan ik tickets kopen?|
Tickets voor IFFG kun je kopen via de website of aan de deur op locatie van de film. Let op: aan de deur is de kaartverkoop op basis van beschikbaarheid. Wil je zeker zijn van een stoel, dan adviseren we je om je tickets online te kopen.  

Vanaf wanneer kan ik tickets kopen voor het festival?
De ticketverkoop voor het festival start vanaf ongeveer een maand voorafgaand aan het festival. IFFG-vrienden krijgen de kans om 48 uur eerder hun tickets te bemachtigen. Wil jij dit ook? Stuur een vriendschapsverzoek naar vrienden@iffg.nl.

Voor het jaarrond programma kunnen uiteraard op andere momenten tickets gekocht worden. Houd hiervoor de website en Facebookpagina in de gaten. 

Wat kost een filmticket?
Een regulier IFFG filmticket kost €10 inclusief servicekosten.

Bij sommige specials kan de prijs afwijken van een regulier ticket. Als student krijg je bij een regulier ticket op vertoon van je studentenkaart €5 korting. 

Ik ben student. Krijg ik korting?
Zeker! Op vertoon van je studentenkaart krijg je €5 korting op een regulier ticket. Dat betekent dat je dus voor de helft van de prijs naar binnen mag.

Let op: bij sommige filmspecials in het jaarrond programma kan dit afwijken.

Kan ik mijn aankoop retourneren/ruilen?
Retourneren van aankopen is helaas niet mogelijk. Wel kun je tegen bijbetaling van €2 per ticket aan de festivalkassa’s op locatie je ticket(s) omruilen voor een reguliere film op een ander moment. Omruilen kan, mits er plek is, tot twee uur voor aanvang van de start van de film. Let op: dit kan niet online.

Wat is een e-ticket en hoe werkt het?
Na aankoop van je ticket(s) via de website ontvang je een e-mail met daarin jouw e-ticket(s). Op het ticket staat een barcode die aan de deur gescand wordt door een van de vrijwilligers. Zorg dat je het ticket hebt gedownload op je smartphone of print hem uit. 

Heb je na aankoop via de website geen ticket(s) ontvangen? Controleer dan ook even je spambox, misschien is de mail per ongeluk daar beland. Nog steeds geen tickets? Stuur dan een mailtje naar tickets@iffg.nl.

Ik wil liever geen tickets online bestellen. Kan ik dan wel tickets kopen?
Natuurlijk, je kunt bij elke film aan de deur je tickets kopen. Let op: aan de deur is de kaartverkoop op basis van beschikbaarheid. Wil je zeker zijn van een stoel, dan adviseren wij je om je tickets online te kopen.