Festivalinformatie | Bereikbaarheid

Waar vindt het festival plaats?
Het jaarlijkse festival vindt plaats op vier locaties in Gorinchem:

Theater de Vijfzinnen
Theater Peeriscoop
Theater ’t Pand
Bioscoop VUE Gorinchem

Filmspecials tijdens het jaarrond programma vinden naast de vaste locaties ook op andere locaties plaats. Houd daarvoor de website en Facebookpagina in de gaten. 

Hoe bereik ik het festival?
Het Internationaal Film Festival Gorinchem is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Met het OV:
Gorinchem ligt erg centraal in Nederland en is daarom vanaf alle kanten goed te bereiken per bus of trein. Tip: plan je reis via www.9292.nl en check voor vertrek de actuele reisinformatie. Vanaf station Gorinchem gaan er stadsbussen naar het centrum, maar het is ook goed te lopen.

Met de auto:
Gorinchem ligt langs de A15 en de A27. Zodra je de snelweg af bent, ben je er zo. Om je route naar Gorinchem te plannen, adviseren we je om Google Maps te gebruiken. Zo kun je je eigen routebeschrijving van deur tot deur verkrijgen.

Parkeren kan het makkelijkst in een van de parkeergarages in en rondom het centrum. Voor informatie over parkeren voor bezoekers, verwijzen we je graag door naar de website van Gemeente Gorinchem.

Waar kan ik in de buurt overnachten?
Gorinchem kent veel mooie plekken om te overnachten. Ben je op zoek naar een hotel, bed & breakfast, camper- of havenplaats? Op de website van MooiGorinchem staan alle overnachtingsplekken op een rijtje.