Festivalinformatie | Algemeen

Wanneer vindt het festival plaats?
Vanwege COVID-19 wordt de vierde editie van Internationaal FilmFestival Gorinchem verplaatst. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor updates of meld je aan voor de nieuwsbrief

Hoe veel films worden vertoond bij IFFG?
De vierde editie van Internationaal FilmFestival Gorinchem is vanwege COVID-19 verplaatst. Het is nog onduidelijk hoeveel films er vertoond zullen worden. 
Naast het festival bestaat er ook een jaarrond programma. Bijna iedere maand vertoont het IFFG een filmspecial. Bekijk hier de agenda.

Welke films worden vertoond bij IFFG?
Het IFFG vertoont films met een brede blik op de wereld. In de films komen verschillende actuele thema’s aan bod voor jong en oud. Bekijk het festivalprogramma.

Is IFFG geschikt voor kinderen?
Het IFFG is zeker geschikt voor kinderen. In het festival weekend wordt altijd een familiefilm geprogrammeerd. Daarnaast vinden er tijdens en buiten het festival om ook schoolvoorstellingen plaats. 

Wil je met je klas naar de film? Mail dan naar educatie@iffg.nl.

Hoe blijf ik op de hoogte van het festivalnieuws?
Je blijft op de hoogte van al het nieuws rondom IFFG met de nieuwsbrief. Meld je aan.
Natuurlijk kun je IFFG ook vinden op Facebook en Instagram

Wil je de persberichten van IFFG ontvangen? Mail dan naar pers@iffg.nl.

Kan je bij het IFFG gebruik maken van de Nationale Bioscoopbon?
Nee, helaas kun je je Nationale Bioscoopbon niet inwisselen bij IFFG. Wel krijg je als student korting bij IFFG op vertoon van je studentenkaart. In het ticketsysteem kun je aangeven dat je student bent. Let op dat je wel je studentenkaart mee neemt naar de film. 

Ik ben iets kwijtgeraakt tijdens het festival. Wat nu?
Ben je iets kwijtgeraakt tijdens je bezoek aan IFFG, neem dan contact op via info@iffg.nl en omschrijf wat je bent verloren. Alle gevonden voorwerpen worden bewaard tot 14 dagen na het festival.