Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over Internationaal Film Festival Gorinchem. Klik op de vraag om meteen doorgestuurd te worden naar het bijbehorende antwoord. Heb je een andere vraag? Stuur een e-mail naar tickets@iffg.nl of stuur tijdens het festival een berichtje naar onze Whatsapp Helpdesk.

Algemeen

1. Welke films vertoont IFFG?

Bij ons kijk je naar de nieuwste wereldcinema. Films die je raken en verrassen met boeiende verhalen, mooie beelden, unieke plekken en interessante personages. Oftewel: voor ieder wat wils!

Deze zomer organiseren we weer filmavonden onder de sterrenhemel. Klik hier voor het actuele programma! 

 

2. Is IFFG geschikt voor kinderen?

Wij zorgen ervoor dat ook de kinderen kunnen genieten van film. Zo organiseren we jaarlijks een Spruitjescinema in samenwerking met de Bibliotheek Gorinchem.

Verder vinden er het gehele jaar door schoolvoorstellingen plaats. Wil je met je klas naar één van deze film of heb je vragen over ons educatie programma? Mail dan naar educatie@iffg.nl.

 

3. Hoe blijf ik op de hoogte van alle vertoningen en ontwikkelingen van IFFG?

Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Natuurlijk informeren we je ook via onze social media kanalen.

 

4. Ik wil bijdragen aan IFFG. Op welke manier kan dat?

We zijn blij met elke vorm van steun die wij krijgen. Dat kan als sponsor, vriend of vrijwilliger. Ook een enmalige bijdrage is meer dan welkom! Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan IFFG? Bekijk via deze pagina wat het beste bij jou past.

 

5. Wat is er te zien tijdens het jaarrond programma?

In het jaarrond programma vertoont IFFG films op diverse locaties, passend bij mondiale en actuele thema's.

Deze zomer zijn we weer te vinden in de Lingewijk, bij Het Natuurcentrum, aan de stadswal en op Slot Loevestein voor magische filmavonden onder de sterrenhemel. Voor het actuele programma kijk je in onze agenda

 

Festival

6. Wanneer vindt IFFG 2024 plaats?

De achtste editie van het IFFG vindt plaats van 18 t/m 21 april 2024.

 

7. Waar vindt het festival plaats?

Het IFFG 2024 vindt plaats op diverse locaties. Van 18 t/m 21 april zijn we te vinden in de verschillende theaters in Gorinchem.

 

8. Waar en wanneer kan ik tickets kopen?

In onze agenda vind je het actuele programma. Hier kun je ook tickets kopen.

In de meeste gevallen is het ook mogelijk om tickets aan de deur te kopen. Wil je hier zeker van zijn? Stuur dan even een mailtje naar tickets@iffg.nl of een berichtje naar de WhatsApp Helpdesk: +31 6 11 31 94 34.

Let op: tickets zijn ongeplaceerd. Wil je naast elkaar of op een specifieke plek zitten? Kom dan op tijd!

 

9. Wat zijn de ticketprijzen?

€12,00 Regulier ticket

€8,50 Student/CJP

Let op: Tickets zijn ongeplaceerd. Wil je naast elkaar of op een specifieke plek zitten? Kom dan op tijd!

 

10. Ik ben filmmaker. Hoe stuur ik mijn film in?

Super tof dat je je film wil insturen, voor IFFG 2024 zijn we zeker op zoek naar de nieuwste films van lokaal talent! Bekijk deze pagina voor alle spelregels.

 

11. Hoe kan ik me aanmelden voor de jongerenjury?

Wil jij je aanmelden voor het de 8e editie in 2024? Dit kan door te mailen naar onze coördinator jongerenjury Sabine Taal of stuur een appje.