Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag? Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over IFFG. Klik op de vraag om meteen doorgestuurd te worden naar het bijbehorende antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail je vraag naar tickets@iffg.nl of stuur ons een berichtje via de Whatsapp Helpdesk en we sturen je zo snel mogelijk een antwoord.

Algemeen

Welke films vertoont IFFG?

Het IFFG vertoont films met een brede blik op de wereld. In de films komen verschillende actuele thema’s aan bod voor jong en oud. Bekijk onze agenda voor de aankomende vertoningen.

Is IFFG geschikt voor kinderen?

Het IFFG is zeker geschikt voor kinderen. Zo worden tijdens het festival familiefilms geprogrammeerd en vinden er het gehele jaar door schoolvoorstellingen plaats. Wil je met je klas naar de film of heb je vragen over ons educatie programma? Mail dan naar educatie@iffg.nl.

 

Hoe blijf ik op de hoogte van alle vertoningen en ontwikkelingen van IFFG?

Schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Natuurlijk informeren we je ook via onze social media kanalen.

 

Ik wil bijdragen aan IFFG. Op welke manier kan dat?

We zijn blij met elke vorm van steun die wij krijgen. Dat kan als sponsor, vriend of vrijwilliger. Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan IFFG? Bekijk via deze pagina wat het beste bij jou past.

Festival

Wanneer vindt IFFG 2022 plaats?

De zesde editie van het IFFG vindt plaats van 13 t/m 17 april 2022.

 

Waar vindt het festival plaats?

Het IFFG 2022 vindt plaats in diverse theaters en de bioscoop in Gorinchem. De exacte locaties volgen nog. Ook is het deze editie weer mogelijk om films vanuit jouw eigen woonkamer te kijken. Met deze hybride festivalvorm hopen we zo veel mogelijk mensen te bereiken met prachtige wereldcinema.

Waar en wanneer kan ik tickets kopen?

We zijn druk met het programma samenstellen. Nog even geduld… We vertellen je meer zodra het kan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Hoe blijf ik op de hoogte van het festivalnieuws?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg ons via Facebook, Instagram, Youtube of LinkedIn.

Ik ben filmmaker. Hoe stuur ik mijn film in?

Super tof dat je je film wil insturen. Bekijk deze pagina voor alle spelregels en hoe je je film kunt insturen.

Hoe kan ik me aanmelden voor de jongerenjury?

Je kunt je aanmelden bij de jongerenjury door te mailen naar onze coördinator jongerenjury Sabine Taal.

Hoe gaat IFFG om met de huidige maatregelen?

Wij volgen het beleid van het RIVM en het theater rondom de geldende coronamaatregelen. Bekijk hier wat dat voor jou betekent.

Mochten de maatregelen veranderen dan stellen wij onze bezoekers hiervan op de hoogte per mail, onze nieuwsbrief en/of onze website en social-mediakanalen.