Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín, is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon.

De jonge Ema danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael Garcia Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen. Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden.

Schuld, liefde, hoop en verlangen komen samen in dit audiovisuele spektakel, dat nog lang bijblijft. Muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar componeerde de pompende ambient-reggaeton-soundtrack van Ema, waarmee de film een spektakel is voor oog en oor.

Ema

Ema

Land: Chili
Regisseur: Pablo Larraín
Duur: 102 min.
Taal: Spaans, NL Ondertiteld
Prijzen: Winnaar Unimed en nominatie Gouden Leeuw Venetië

Ema8.jpg

Ema wil iets en heeft daar alles voor over. En ze weet altijd haar zin te krijgen. Iedereen om haar heen gaat op de knieën, net als jij als kijker.

Locatie: Theater Peeriscoop 
Datum: Vrijdag 17 april 
Aanvang: 15.45 uur 

Bestel hier je tickets