De derde speelfilm van Gabriel Mascaro is een controversiële, erotische, futuristische gospel en tevens een intelligente aanklacht tegen het groeiende conservatisme in Brazilië. Brazilië in het jaar 2027.

Joana, een ambtenaar bij de burgerlijke stand, is verantwoordelijk voor het afhandelen van scheidingszaken. Maar vanuit haar geloofsovertuiging ziet zij het als haar persoonlijke missie om deze stukgelopen huwelijken juist te redden. Een van de middelen die ze inzet is de geheime, onconventionele groep Divino Amor, een hyperreligieuze club waar alles in het werk wordt gesteld om stellen middels seksuele uitspattingen nader tot elkaar te brengen. Intussen doen de vrome Joana en haar man Danilo er alles aan om zwanger te raken, waarbij geen middelen worden geschuwd. Hun toewijding en gebeden lijken niet te worden gehoord, totdat er een wonder gebeurt.

Divino Amor

Divino Amor

Land: Brazilië

Regisseur: Gabriel Mascaro

Duur: 100 min.

Taal: Portugees, NL Ondertiteld

Prijzen: Nominatie Berlijn, Winnaar World Cinema Amsterdam

Divino-Amor_st_3_jpg_sd-low.jpg

Een controversiële, erotische, futuristische gospel en tevens een intelligente aanklacht tegen het groeiende conservatisme in Brazilië. Een voorschot op de toekomst van het land in 2027.

Locatie: Theater 't Pand
Datum: Zondag 19 april
Aanvang: 13.45 uur

Bestel hier je tickets