Jongerenjury

Het IFFG wil jonge mensen de kans geven om hun stem te laten horen. Wij vinden het namelijk super belangrijk om jullie blik op de wereld een plek te geven binnen ons festival. Jullie passie, enthousiasme en kennis voegt ècht iets toe. We need you! 

Daarom heeft het IFFG jaarlijks een jongerenjury, die een aantal films van het filmfestival programma kijkt. Deze films komen in aanmerking voor de IFFG Youth Jury Award en worden beoordeeld op vijf criteria: thema, situatie, acteerwerk, verhaal en cinematografie. 

Natuurlijk hoef je geen expert te zijn. Tijdens het festival volg je workshops van filmprofessionals en leer je op een andere manier naar films kijken en je blik te verbreden. Je krijgt ook een kijkje achter de schermen, gaat in gesprek met je mede juryleden en ontmoet regisseurs en gastsprekers. Na deze experience heb je de hele wereld over gereisd, veel nieuwe dingen ontdekt en heb je er een IFFG-familie bij. 

Lijkt het jou leuk om mee te doen met de jongerenjury? Meld je aan voor de komende editie door een appje te sturen naar onze jongerenjury coördinator Sabine Taal (06-11933673), contact ons via Insta of stuur een mailtje naar sabine@iffg.nl.

De juryleden 2022
Jongerenjury

Evie Verbiezen

Jongerenjury

Zelie Hulshof

Jongerenjury

Evy Platje

Jongerenjury

Pim van den Dool

Jongerenjury

Nienke Baaijens

Jongerenjury

Elisa Westerlaken

Jongerenjury

Sam van Wijgerden

Jongerenjury

Luna Verheij