Festival 2022

Maak je klaar voor weer een fantastisch filmfestival in de mooiste vestingstad van Nederland! We gaan alweer door naar de zesde editie van het Internationaal Film Festival Gorinchem op 13 tot en met 17 april 2022. Vijf dagen lang kijken onze bezoekers naar de nieuwste wereldcinema op het grote doek. Laat je verrassen door bijzondere verhalen, aangrijpende thema’s, lieflijke scènes, mooie decors en interessante gasten. Wat ga jij zien?

Hybride festival
Tijdens IFFG 2022 kun je niet alleen films kijken in de theaters en bioscoop in Gorinchem, maar haal je ook gemakkelijk de mooiste films bij jou thuis. Beleef IFFG 2022 vanuit een rode stoel in het theater of vanuit die lekkere bank in jouw woonkamer.

Meer dan alleen film
Natuurlijk zorgen we ook dit jaar weer dat het filmaanbod omlijst wordt met een uitgebreid randprogramma. We gaan in gesprek met makers van de films, we organiseren gezellige borrels, we bieden jonge en regionale makers een podium met het Lokaal Talent Programma en we bekijken verschillende films aandachtig met onze eigen jongerenjury.

Programma & kaartverkoop
Achter de schermen zijn we druk met het programma samenstellen. Nog even geduld… Maar hou onze social media kanalen en website in de gaten voor de laatste updates! We vertellen je meer zodra het kan.