Ema wil iets en heeft daar alles voor over. En ze weet altijd haar zin te krijgen. Iedereen om haar heen gaat op de knieën, net als jij als kijker

Ema, de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín is een explosief, stijlvol en gewaagd portret van een danseres, die alles op alles zet om herenigd te worden met haar zoon.

De jonge Ema danst in het experimentele dansgezelschap van haar man: choreograaf Gastón (Gael Garcia Bernal). Na een schokkende gebeurtenis besluit het stel hun 7-jarige adoptiezoon Polo af te staan. In de nasleep hiervan wordt hun huwelijk hevig op de proef gesteld, terwijl Ema een plan smeedt om haar zoon terug te krijgen.

Uitgerust met een vlammenwerper, en met hulp van haar vriendinnen, zwoegt ze dag en nacht om haar gezin te redden. Schuld, liefde, hoop en verlangen komen samen in dit audiovisuele spektakel, dat nog lang bijblijft.

Muzikant en kunstenaar Nicolas Jaar componeerde de pompende ambient-reggaeton-soundtrack van Ema, waarmee de film een spektakel is voor oog en oor.

Programma
19:30 uur      Deuren open 
20:15 uur      Start film
22:00 uur      Einde film

Datum: 29 maart 2021
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: 
De Nieuwe Doelen, Haarstraat 64, Gorinchem
Prijs: € 9,- regulier ; € 7,50 student

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Ema_st_7_jpg_sd-low.jpg

Met Ema bewijst Pablo Larraín zich als een van de grootste regisseurs van nu

Volkskrant

Bestel hier je tickets